In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2009. augusztus 1., szombat

F1 Shanghai


Ha már az autóknál tartunk, akkor következzék életem első (és valószínűleg egyetlen) Forma 1-es bejegyzése: főnök bedobott a közösbe két jegyet a shanghai-i F1 futamra és Viral kollégám le is csapott rá. Szóval lett két jegy, s megkérdezte, kimegyek-e vele. Mondtam neki, hogy ha minden kötél szakad és nincs más alternatíva, akkor igen. Őszintén szólva egy jó pörkölthöz több kedvem lett volna, főleg mivel nem volt túl jó idő, a pálya meg kint van a csában. Volt is vagy 2 óra még odaértünk. Szerencsére Guczó is jött (itt volt Emese Pekingből és hozott ingyenjegyet, mert ő a Lenovo marketing igazgatója - vagy vmi hasonló - és mivel ők voltak a főszponzorok, jönnie kellett. Egyébként ő is hasonló érdeklődéssel volt e sport iránt, szóval jól összeállt a csapat :):):)), így autóval mentünk.
A verseny: még mielőtt elkezdődött volna a fel/bevezető kör, leszakadt az ég, szóval az első F1-es élményünk az volt, hogy szarrá áztunk. Épp a wc oldalába húzódva dideregtünk, mikor felhangzottak a motorok. Hát nem mondom, nagyon komoly. Gondoltuk, hogy nem lesz semmi még előtte, mert minden második kínai füldugót árult (amre azért nem volt szükség - már rosszul hallanánk?).
Az eleje elég nehezen indult, vagy 10 körön keresztül bent volt a safety car, aztán meg még később is jópárszor. Szerencsére jó helyen álltunk, az egyik legkomolyabb kanyarban; láttunk egy csomó kicsúszást, koccanást meg minden. Kb. ennyi. TV-ben sokkal többet látni, viszont szuper hangrendszer kell otthonra, hogy a hanghatást nagyjából visszaadja. Az komoly volt nagyon.

Itt van pár kép, Guczó csinálta, szóval kopirájt Balogh Attila, kivéve az utolsó, azt hiszem az index-es (a piros keret saját dizájn, szóval nem lenyúlni :)). Benne ott hárman mi vagyunk (Viral, Piroska meg én).

Hát ennyi, ezt is kipipáltuk :D:D:D






Nincsenek megjegyzések: