In-tro

Figyelem!

Az alabbi blog tartalma egyes elemekben, nep- illetve munkacsoportokban nemtetszest valthat ki, esetlegesen sokkoloan hathat.
Akinek nem inge, ne vegye magara,
Akinek nem tetszik, huzzon a p.....

ennyi.







2009. augusztus 2., vasárnap

Kata és Alex Kínában

Április végén nálunk járt Kata és Alex. A program a nyugati part volt (HK, Macao, SH, Peking és természetesen Hangzhou).
Mivel én csak Hangzhou-ba mentem le velük, onnan vannak képeim. A program a szokásos volt, annyi különbséggel, hogy most ott is aludtunk, így elég sokmindent meg tudtunk nézni, mégha a tempó feszített is volt.
Voltunk fent a templomnál, hajóztunk a tavon, átsétáltunk a nagy hídon, megnéztünk egy csomó kertet, felmentünk a pagodába, meglátogattuk Veszer Zolit (pont utolsó napjait töltötte a kocsmában, mert elege lett és kiszállt a szórakoztatóiparból), s természetesen jártunk a skanzenban is, ahol megnéztük a kihagyhatatlan showműsort, melynek ezúttal aktív részesei lettünk, mert a végén berángattak táncolni. ("Vicces" volt kétballábasként ott bohóckodni úgy 1000 kínainak, de legalább most már volt ilyen is. Egyszer Kata talán küld róla képet és akkor majd felteszem azt is.)

Az idő is nagyon kellemes volt, szóval nagyon jól sikerült kis kirándulás volt.



Selyemhernyó keresztmetszet:
Így szövik a selymet. Volt pár tízezer szál keresztben...









Nincsenek megjegyzések: